Forskellen mellem negleolielak og negle UV gellak

I dag er flere og flere opmærksomme på neglekunst, og neglekunstprodukter bliver også opdateret.Men for de fleste neglekunstelskere er negleolielak ognegle gel lakkan stadig ikke skelnes, selvom der kun er ét ords forskel.Men forskellen er tusinde kilometer væk!

køb Top quaity one step gel

Lad os tage et kig på forskellen mellem dem:

Negleolielak

Ingredienser: Hovedingredienserne er 70%-80% flygtige opløsningsmidler, omkring 15% nitrocellulose, en lille mængde olieagtige opløsningsmidler, kamfer, titaniumdioxid og olieopløselige pigmenter.Funktion: Opløsningsmidlet i neglelakken fordamper og danner en farvet film, som kan vise farve efter at være blevet fastgjort til neglen.Egenskaber: Intet lys er nødvendigt, så neglelakken placeres normalt i en gennemsigtig flaske og forsegles, når den opbevares.

one step gel leverandør

UV-neglelak

Ingredienser: Hovedingredienserne er naturlige harpikser og nogle farvematerialer.Dette materiale vil størkne under bestråling af ultraviolet lys i stedet for at fordampe.Det vil danne en plastik-lignende film.Funktion: Neglelak vil blive hærdet under ultraviolet lysbestråling, i stedet for fordampning, vil det danne en plastik-lignende film.Derefter sættes dette lag film på neglen for at vise farven.Egenskaber: glans, slidstyrke og fasthed er bedre end neglelakker.Det vigtigste er, at den næsten ikke udsender gas, stort set er lugtfri og har brug for belysning, men det tager kun et minut eller to.Og kan lave flere forskellige neglestile.Men neglelaklimen skal placeres i en uigennemsigtig flaske og opbevares væk fra lys.

leverandør builder gel polish leverandør

Er negleolielak bedre ellernegle gel lakbedre?Svar:UV-neglelak

Fordele vednegle UV gel lak:

1. Ingen smag:

Hovedingredienserne er naturlig harpiks og nogle farvematerialer, så der er stort set ingen smag.Reducer skaden på den menneskelige krop.

2. Det holder i lang tid

Hvert lag afneglelak gelskal hærdes under ultraviolet lys osv., før næste lag kan påføres.Derfor er hårdheden og glansen meget bedre end almindelig negleolielak, og retentionstiden er endnu længere.Den kan holde i op til 28 dage, og negleolielakken kan kun holde i op til syv dage.

3. Påfør mere jævnt

Viskositeten og fluiditeten afgel neglelakfå dig til at bruge det bedre!Den menneskelige ting er: den vil børste jævnt end negleolielak!

4. Tør hurtigt

Generelt tager negleolielak omkring ti minutter at tørre, men dennegle gel laklampen kan tørre på kun et minut, hvilket sparer en masse tid.

Men sammenlignet med negleolielak,negle gel laker sundere og længerevarende, og skaden bliver meget mindre.Det vil være mere omkostningseffektivt at gå til en neglebutik for at vælgenail art gellak.Efterart gel neglelaker hærdet, kan du lave en masse mønstre på den for at berige hele neglen.

leverer nøgen farve manicure uv polygel

 

New Color Beauty er et år producent fornegle gel lak produkter virksomhed :

 

 


Indlægstid: 30. september 2021

NyhedsbrevHold øje med opdateringer

Sende